De juiste techniek voor een goede balans

Om te beginnen neemt Kinesist/Kinesioloog Eric Van Belle u een intakegesprek af. Daarna onderzoekt hij met orthopedische testen waar de klacht zich bevindt, of met spiertesten welke energiebaan of meridiaan geblokkeerd is, wat de oorzaak daarvan is, en hoe deze blokkade te behandelen. Er zijn diverse technieken mogelijk:

Kinesitherapie en manuele therapie verhelpen functiestoornissen van het bewegingssysteem via mobilisatietechnieken, oefeningen en advies. Ook Emokinesiologie en acupressuur behoren tot onze activiteiten.

Massage of drukpuntmassage op neurovasculaire en neurolymfatische punten stimuleert de bloedtoevoer en het lymfesysteem, en op andere acupunctuur- of reflexpunten brengt het via specifieke meridianen de energiebalans in evenwicht.

Craniale osteopathie verbetert de flexibiliteit en circulatie in de schedel en lost zo blokkades in het lichaam op om alle lichaamsfuncties weer te normaliseren.

Verbalisatie of visualisatie van uw klachten

Met kleurentherapie kunt u uw algemene gesteldheid verbeteren door speciale lichtbehandelingen of door aanpassingen in kleding, interieur en/of verlichting.

Bloesemtherapie (Bach e.a.) buigt storende emoties en gemoedstoestanden met aftreksels van bomen, planten en bloemen om in hun positieve tegendeel. Dit is 100% natuurlijk en onschadelijk, combineerbaar met andere medicijnen en geschikt voor kinderen en volwassenen.

Aromatherapie is een vergelijkbare techniek als bloesemtherapie maar gebruikt etherische olie en andere natuurlijke geurextracten.

Kortom Van Belle Eric is uw kinesist voor de behandeling van o.a. blokkering van de spieren en concetratiestoornissen.

Vraag een intakegesprek aan om uw klachten te laten behandelen! Contacteer ons nu!

Maak uw afspraak

Van Belle Eric

Uw partner voor emokinesiologie, acupressuur en concentratiestoornissen